Home / archiefcentraal / nieuwjaarswens unicef nieuwleusen

nieuwjaarswens unicef nieuwleusen

Unicef pleit ervoor om kinderrechten in het overheidsbeleid te verankeren. Om dat te bereiken werken we samen met veel betrokkenen. Unicef steunt in 155 landen, 26000 programma’s op allerlei gebieden. (onder andere hygiene-onderwijs-voorlichting).

Het maakt dus niet uit in welk land de kinderen wonen of waar ze in geloven. Unicef helpt overal ter wereld. Want alle kinderen hebben dezelfde rechten. Wat zou het mooi zijn, als in 2012 er geen kinderarbeid bestond, als alle kinderen naar school konden, als de rechten van het kind overal werd nageleefd.”

Lees ook

Auto belandt in sloot langs N758 in Nieuwleusen

NIEUWLEUSEN – Een automobilist is maandagavond gewond geraakt na een ongeval op de N758 bij …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.