nieuwjaarswens stokvisdennen

“Met de jaarwisseling bevindt het schaatsen zich altijd in het midden van een druk sportseizoen. De leden van de schaatstrainingsgroepen van de IJsclub Stokvisdennen hebben reeds mooie resultaten behaald, wekelijks te lezen in de plaatselijke en/of regionale kranten. Dat gaat niet vanzelf. Voor training, begeleiding en jury voor wedstrijden zijn veel vrijwilligers nodig om resultaten te kunnen bereiken .

Een grote wens van de leden van de Trainers en Begeleidingsgroep van Stokvisdennen is dan ook dat in 2012 meer mensen bereid zijn om te helpen en daar cursussen voor te willen volgen, hetgeen best boeiend is. Voorts wordt de hoop uitgesproken dat de goede natuurijswinters van de afgelopen drie jaar zich ook in 2012 en volgende jaren zal voortzetten. Op de ijsbaan in de Bellingeweer is het dan prachtig schaatsen, waardoor meer jongelui het schaatsen ook als sport gaan beoefenen. Tot slot op de eerst vrijdag in augustus wordt traditioneel (in 2012 zelfs voor 25ste keer) de Halve Marathon van Dalfsen gehouden, mag ook dat weer een geslaagd evenement worden.”

[i]Hans de Boer

Coördinator Trainers en Begeleidingsgroep IJsclub Stokvisdennen[/i]

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.