nieuwjaarswens sociaal eetcafe

“De 16 vrijwilligers van het sociaal eetcafé koken wekelijks een heerlijke maaltijd voor mensen die vaak alleen eten. Er zijn inmiddels zo´n zestig mensen die op donderdag de weg naar de kantine van de Pacton hebben gevonden. Maar we weten ook dat veel mensen het een hele stap vinden om te komen. Want alleen ergens op af stappen, is niet makkelijk. Maar u hoeft natuurlijk niet alleen te komen. Vraag gewoon een nicht, een buurvrouw of buurman, een leuke zus of een fijne vriend of vriendin om mee te gaan.

Er is altijd lekker eten, u hoeft een keer niet zelf te koken en er zijn veel meer mensen die het gezellig vinden om samen te eten. Wij wensen dat mensen in 2012 de stap naar het sociaal eetcafé nemen en even bellen naar 06 438 161 99 om een plekje te reserveren. Oh ja, we wensen voor 2012 ook nog een spontane sponsor voor het sociaal eetcafé. Nu redden we het allemaal net.”

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.