Home / Ankum / nieuwjaarswens plaatselijk belang ankum

nieuwjaarswens plaatselijk belang ankum

“Het nieuwe jaar is ingegaan, het bestuur van Plaatselijk Belang Ankum gaat er dit jaar weer tegenaan. In het nieuwe jaar hebben we een ruim scala aan activiteiten op de agenda staan: paasvuur, fietstocht, beachvolleybal, jaarvergadering en toneel, dit is slechts een greep uit het geheel.

Wij hopen u te begroeten tijdens onze activiteiten! Ook in tijden van economische achteruitgang kunt u rekenen op ons als Plaatselijk Belang. Namens het Plaatselijk Belang Ankum de beste wensen nu, veel gezondheid, liefde en geluk in 2012 voor u.”

Lees ook

Boek van de Week: Het Rosie resultaat

OMMEN – Het boek van de week van Bibliotheek Ommen is ‘Het Rosie resultaat’ van …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.