Home / archiefcentraal / nieuwjaarswens hospice t huis

nieuwjaarswens hospice t huis

“ De investeringen die wij in het hospice moeten doen in de komende twee jaar dienen helemaal gedekt worden uit fondsenwerving. Wij zetten ons met volle overgave in om het totaal hiervoor benodigde bedrag van maar liefst 350.000 euro bij elkaar te krijgen.

Spannend, maar met uw hulp moet dat zeker mogelijk zijn. Onze belangrijkste wens is echter dat het hospice ’t Huis De Pastorie een plek mag worden waar terminaal zieken met een korte levensverwachting uit Dalfsen/Ommen en directe omgeving een warm ‘thuis’ mogen ervaren. Een thuis waar zij zich geen zorgen behoeven te maken over alle dagelijkse dingen omdat wij deze voor hen kunnen en mogen doen. Een thuis waar ruimte is om, samen met familie en bekenden, invulling te geven aan datgene wat voor hen van belang is.”

Lees ook

Politie heeft winkeldief in Dalfsen na achtervolging te pakken

DALFSEN – In Dalfsen is een winkeldief dinsdagmiddag al snel in zijn kraag gevat. Bij …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.