nieuwjaarswens herman in de sneeuw

“Ons team ‘Herman in de sneeuw’ gaat in februari 2012 in een oude Volvo strijden in een vijfdaagse autotocht. Deze tocht gaat via de besneeuwde binnenwegen van Zwitserland en Italië naar Oostenrijk. Dat doen we om zoveel mogelijk geld bij elkaar te brengen voor Stichting MS Research. Deze Stichting doet onderzoek naar de ziekte MS. Helaas is tot op heden deze nare chronische ziekte nog steeds niet te genezen! Het team van ‘Herman in de sneeuw’ dankt alle sponsors en personen die onze actie tot nu toe hebben gesteund door hun rechtstreekse donatie aan Stichting MS Research. Door uw donatie steunt u ook het goede werk van deze Stichting. Wij hopen van harte dat mede door uw donatie het werk van Stichting MS Research in 2012 tot een doorbraak zal leiden in de strijd tegen MS. Het team van “Herman in de sneeuw” wenst iedereen een heel voorspoedig en vooral gezond nieuwjaar toe!”

Gerrit Middelkamp

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.