nieuwjaarswens d66 ommen

“ Daarnaast moesten we ook al harde beslissingen nemen over bezuinigingen de komende jaren.

We hebben in 2011 gelukkig ook vele resultaten bereikt: na burgerinspraak wordt de Stationsweg straks eindelijk veiliger, de ambtelijke fusie met Hardenberg kan van start, een nieuwe vergaderwijze is ingevoerd, zo ook een eerlijk roulerend gemeentelijk inkoopbeleid bij onze lokale ondernemers en de transparantie en tempo zijn er bij zowel oud als nieuw beleid.

In november bestond de afdeling van D66 Ommen 30 jaar. Het feestje hebben we nog tegoed. Volgend jaar wordt politiek gezien voor veel onderwerpen het jaar van de waarheid: een nieuwe burgemeester, financiële afhechting van de Drieslag, start van de fusie, bouw op de Westflank, maar ook beleid over uitvoering van WSW en WMO staan op stapel. Het was druk in 2011 en het zal niet minder worden in 2012. Het houdt ons flink bezig en we doen het met veel enthousiasme. D66 Ommen wenst de inwoners en alle gasten van het Vechtdal een prachtig, gelukkig, gezond, wijs en succesvol 2011.”

Roos ter Beek, fractievoorzitter D66 Ommen

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.