nieuwjaarswens bibliotheek nieuwleusen

“We staan aan het begin van alweer een nieuw jaar. Wat staat de bibliotheek in het komende jaar te wachten? Het is teveel om op te noemen maar een paar zaken zullen we aantippen: Allereerst hebben we, naast onze bibliotheek in Oudleusen, in onze vestiging in Lemelerveld een behoorlijke uitbreiding van openingstijden kunnen realiseren. De openingstijden zijn daar per 1 januari uitgebreid van 20 naar ruim 40 uur. De intentieverklaring van de deelnemers aan de Schakel staat op het punt te worden getekend. Dit is weer een stap verder naar ook een kulturhus in Nieuwleusen. Ook in Hoonhorst zijn er grootse plannen op dit gebied die op korte termijn gerealiseerd zullen worden,” vertelt Margot Boesenkool, bibliothecaris. “En niet te vergeten de optie die er ligt met betrekking tot de Trefkoele en de bibliotheek in Dalfsen. Spannend allemaal!

Hiernaast gaan we proberen de samenwerking met het onderwijs te intensiveren. Verder gaan we een nieuw activiteitenprogramma maken voor het komende winterseizoen. We hebben nu twee jaar ervaring en de nadruk komt meer te liggen op activiteiten tijdens openingsuren dan op avonden. Heg je leuke ideeën, meld deze bij ons. Houd onze vernieuwde website hieromtrent goed in de gaten! We hebben weer compleet nieuwe affiches in verschillende thema’s waarmee we onze collecties op aantrekkelijke wijze gaan presenteren. En, omdat we ook in 2012 met bezuinigingen geconfronteerd gaan worden proberen we nog meer betalende leden te werven.”

Nog geen lid? “Je krijgt bij ons heel veel voor heel weinig! Tot ziens in de bibliotheek. Wij, als personeel hebben er weer zin in! Jij ook?” Was getekend Margot Boesenkool Bibliothecaris Stichting Dalfsen/Nieuwleusen. www.bibliotheekdalfsen.nl

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.