Home / archiefcentraal / nieuwjaarswens arno van dijk daadkracht

nieuwjaarswens arno van dijk daadkracht

“ Er zijn hier gelukkig veel van die mensen actief. Als vrijwilliger in sport, verenigingen en stichtingen, plaatselijk belang en kerken met ontembare energie. Of als ondernemer met altijd weer een positieve instelling en het broodnodige lef.

Ik spreek ze dagelijks en zij inspireren mij enorm. Samen met hen komt het pas tot daadkracht en kunnen we er samen en voor elkaar wat van blijven maken. Ik hoop van harte dat we op 2012 terugkijken als het jaar van daadkracht, van de werkelijke aandacht voor de ander en waarin positieve mensen de boventoon voeren. Met deze drieslag zal ik meer dan tevreden zijn. Een gezond en mooi jaar gewenst!”

Arno van Dijk

Lees ook

Boek van de Week: Het Rosie resultaat

OMMEN – Het boek van de week van Bibliotheek Ommen is ‘Het Rosie resultaat’ van …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.