nieuwjaarswens arno van dijk daadkracht

“ Er zijn hier gelukkig veel van die mensen actief. Als vrijwilliger in sport, verenigingen en stichtingen, plaatselijk belang en kerken met ontembare energie. Of als ondernemer met altijd weer een positieve instelling en het broodnodige lef.

Ik spreek ze dagelijks en zij inspireren mij enorm. Samen met hen komt het pas tot daadkracht en kunnen we er samen en voor elkaar wat van blijven maken. Ik hoop van harte dat we op 2012 terugkijken als het jaar van daadkracht, van de werkelijke aandacht voor de ander en waarin positieve mensen de boventoon voeren. Met deze drieslag zal ik meer dan tevreden zijn. Een gezond en mooi jaar gewenst!”

Arno van Dijk

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.