nieuwjaarsreceptie flash nieuwleusen

Volleybalvereniging De Hypotheekgroep Flash Nieuwleusen hield zaterdag 14 januari een nieuwjaarsreceptie. Ondanks het late tijdstip kon het bestuur vele leden en sponsoren welkom heten. Onder het genot van een hapje en een drankje werden er in een gezellige sfeer de beste wensen uitgesproken.

Voorzitter Theo Post blikte in zijn nieuwjaarstoespraak terug op 2011, een jaar waarin er enkele trainingswisselingen plaatsvonden en waarin er sportief gezien weinig hoogtepunten vielen te noteren. Bij de jongste jeugd waren er wel enkele kampioenen en dat geeft volgens Theo vertrouwen voor de toekomst.

Succesvol waren in 2011 de jaarlijks terugkerende activiteiten. Het Plus-Bakkertoernooi, dat voor de veertigste keer succesvol was, en de vrijdagavond-competitie van Plus Bakker kenden tevens een record aantal deelnemende teams. In mei was Jeugd Oranje te gast bij Flash; in combinatie met het jeugdweekend van de vereniging bleek dit opnieuw een gouden formule. Het weekend kende een onverwacht hoogtepunt met het bezoek van volleybal-international Manon Flier. Zij startte haar carrière in 1992 bij Flash Nieuwleusen.

Op 29 mei moest de vereniging afscheid nemen van Carla Talen, een zeer gewaardeerd lid van de vereniging. Carla heeft zich jarenlang op allerlei terreinen ingezet voor Flash. Ze overleed op de leeftijd van 61 jaar.

In oktober werd onder aanvoering van een werkgroep een plaatjesactie georganiseerd in samenwerking met de plaatselijke supermarkt Plus Bakker. De leden konden bij de boodschappen plakplaatjes sparen voor het album, waarop alle commissies en teams stonden afgebeeld. Flash was hiermee de eerste volleybalvereniging in Nederland die een dergelijke actie organiseerde. Dankzij de goede organisatie werd deze actie een groot succes. De actie bleek ook een sterke impuls te hebben gegeven aan het zogenaamde ‘wij-gevoel’ van de vereniging. Van jong tot oud werd enthousiast gespaard en de actie werd afgesloten met een heuse ruilbeurs met allerlei activiteiten.

Voorzitter Post sprak de hoop uit dat 2012 een jaar wordt waarin het ‘wij-gevoel’ verder gestalte zal gaan krijgen. Als positief resultaat noemde hij het nieuwe sponsorplan van de vereniging, waarin een viertal topsponsoren de diverse segmenten binnen de vereniging financieel zullen gaan ondersteunen. Tevens zal er ruimte blijven voor team- en shirtsponsoring.

Nieuw zijn de diverse pakketten waaruit een potentiële sponsorkandidaat een keuze kan maken. Na zes jaar wordt afscheid genomen van de hoofd- en naamsponsor De Hypotheekgroep van Luit en Janny Dekens. De voorzitter sprak zijn grote waardering uit dat De Hypotheekgroep altijd haar vertrouwen heeft gehad in Flash en haar beleid financieel heeft ondersteund.

In 2012 zal er een nieuw technisch beleidsplan worden gepresenteerd aan de leden. Senioren en jeugd, maar ook selectieteams en recreanten zullen hierin een plaats krijgen. Volleybal is een breedtesport bij uitstek en volgens het bestuur moet je dit als vereniging volledig benutten. Er wordt in 2012 onder de leden een prijsvraag uitgeschreven om te komen tot een nieuw verenigingslogo. Met ingang van het nieuwe seizoen worden er voor alle teams van de vereniging nieuwe tenues aangeschaft. De oude clubkleuren rood/zwart zullen hierin weer worden verwerkt.

In maart 2012 zal tevens duidelijk worden of de volgende fase van het te realiseren Kulturhus voortgang zal vinden. Voorwaarde is dat de kantine Flashpoint wordt verkocht aan de stichting. Beide partijen zijn nog in onderhandeling om tot overeenstemming te komen. Het bestuur wil uiterlijk 1 juli aanstaande duidelijkheid. Wanneer er geen overeenstemming wordt bereikt, zal er door de Flash leden de noodzakelijke renovatie van Flashpoint plaatsvinden.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.