nieuwjaarsreceptie acovanelderen

Verder blikte hij terug over een zeer succesvol 2011, de groei van de vereniging, niet alleen in het aantal leden maar ook in de aktiviteiten, met name werd genoemd de prestatie van de vereniging in het algemeen.

Meer dan 1300 inschrijvingen op 130 wedstrijden door het hele land, zowel op de baan als op de weg. 177 persoonlijke records en 26 clubrecords werden gescoord en in totaal 393 prijzen werden behaald. Ook werd gememoreerd aan de organisatie van diverse wedstrijden, zoals de 4 crosslopen in de winter en de halve marathon, de schoolsportdag, de sportdag van de Boslustschool , de vierdaagse in het voorjaar, de clubkampioenschappen in oktober met 5 verenigingen uit de regio en de 2 clinics voor de halve marathon.

Een vast onderdeel van deze nieuwjaarsbijeenkomst is de bekendmaking van de beste atlete/atleet van 2011. De prijswinnaars bij de junioren; Emilie Corbeth, Jari Kouwen, Marije Dankelman, Willem Hoekman, Debbie Baltes, Jeroen Makkinga , Mirna Nijenhuis en Marije Hulzebos. De meest opvallende prestaties kwamen van Emilie Corbeth die daardoor ook de wisselbeker won. Zij werd 8e op de 1000 meter hindernis bij de NK in Amsterdam, scoorde 13x een PR en won 7x goud, 1x zilver en 5x brons bij de wedstrijden waaraan ze deelnam.

Bij de senioren wonnen; Ilse Pullen, Martin Breunissen, Giny Dunnewind en Wilco Mars. Vanwege haar ambities, motivatie en trainings- en prestatiedrang kreeg Giny Dunnewind haar verdiende wisselbeker uitgereikt voor de 4e keer. Zij pakte 6x een CR, 6x een PR, werd 3e op de 3000 meter NK-indoor in het Omni-sport in Apeldoorn, 3e op de 5000 meter op het outdoor NK in Den Haag, scoorde op de diverse wedstrijden 23x goud, 8x zilver en 5x brons.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.