Home / archiefcentraal / nieuwjaarsconcert nightluusn of the proms

nieuwjaarsconcert nightluusn of the proms

De christelijke muziekvereniging De Broederband uit Nieuwleusen geeft op zaterdag 21 januari een nieuwjaarsconcert in de Grote Kerk in Nieuwleusen. Het concert heeft als titel ‘Nightluus’n of the Proms’ en de avond wordt voorzien van speciale gastspelers van Nieuwleusense bodem, zoals allround muzikant en zanger Aalt Westerman en organist Jacco Aalbers.

De avond wordt geopend met muziek van het basisorkest, onder leiding van Jeroen van der Meer. Vervolgens zullen de slagwerkers vlijmscherpe roffels ten gehore brengen, onder leiding van Wilco Dijk. Bovendien zal docent Martijn de Lange laten horen en zien wat leerlingen na een aantal lessen al kunnen op muzikaal gebied.

De avond begint om 19.30 uur in de Grote Kerk aan de Dommelerdijk 102 in Nieuwleusen.

Lees ook

Vechttoneel komt met plattelandsstuk

OMMEN – De leden van het Vechttoneel zijn al weer druk aan het oefenen voor …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.