Home / archiefcentraal / nieuwjaarsconcert mannenkoor vroomshoop

nieuwjaarsconcert mannenkoor vroomshoop

“Wij als bassen en tenoren willen u dit laten horen, wij wensen u met elkaar een voorspoedig Nieuwjaar!” Al zingend zal het Christelijk Mannenkoor Vroomshoop op zaterdagavond 14 januari 2012 weer de Hervormde kerk in Den Ham binnenwandelen. Want na een prachtig jubileumjaar, waarin onder andere Ernst Daniël Smid zijn opwachting maakte en dat afgesloten werd met mooie Kerstconcerten in Vroomshoop en Daarle, begint het koor vol goede moed aan een nieuw zangjaar, waarin weer diverse optredens gepland staan.

Om te beginnen dus in Den Ham, waar het Nieuwjaarsconcert op het programma staat. Ook dit keer heeft dirigent en pianist Gezinus M. Veldman weer een fraai palet samengesteld met pareltjes zoals ‘Het eeuwig Licht’, ‘At the break of day’ en ‘Some enchanting evening’. Als gasten treden Arjan en Edith Post op, die blijk zullen geven van hun virtuositeit op de trompet.

Het concert vindt plaats om 20.00 uur in de Hervormde kerk in Den Ham. Kaarten kosten in de voorverkoop 10 euro en aan de ingang van de kerk 12,50 euro. Kinderen tot en met 12 jaar betalen 5 euro. De kaarten zijn te koop bij de Bruna in Vroomshoop, de Readshop in Den Ham en bij de koorleden.

Lees ook

Jeugdige Ommenaar zet zich in voor gezonder Ommen

OMMEN – Onlangs nodigde Wethouder Ko Scheele met onder andere jeugd, onderwijs, cultuur en sport …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.