Home / archiefcentraal / nieuwjaarsbijeenkomst zonnebloem

nieuwjaarsbijeenkomst zonnebloem

Stichting de Zonnebloem in Dalfsen houdt op vrijdag 13 januari een nieuwjaarsbijeenkomst in de Overkant in Dalfsen. Vanaf 14.00 uur staat er koffie en thee klaar en is er een traktatie. Daarna zal Dorus een optreden verzorgen met herinneringen aan de jaren ’50 en ’60, waarbij er een hapje en een drankje genuttigd kan worden. De middag duurt tot 17.00 uur en de kosten bedragen vijf euro per persoon. Iedereen is welkom, met name Dalfsenaren met een handicap en ouderen. Belangstellenden kunnen zich tot 12 januari opgeven bij Henny Bouwhuis, Fabiushof 34, telefoonnummer 0529-432901 of bij Mirjam van Enthoven, Campherbeekstraat 25, telefoonnummer 0529-432546.

Lees ook

Jeugdige Ommenaar zet zich in voor gezonder Ommen

OMMEN – Onlangs nodigde Wethouder Ko Scheele met onder andere jeugd, onderwijs, cultuur en sport …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.