Home / archiefcentraal / nieuwjaarsbijeenkomst kunst om dalfsen

nieuwjaarsbijeenkomst kunst om dalfsen

Kunst om Dalfsen heeft woensdag 11 januari een nieuwjaarsbijeenkomst gehouden in het Kunstpunt in Dalfsen. Tijdens deze bijeenkomst heeft wethouder Maurits von Martels de winnaar van de woordzoeker bekend gemaakt, die eerder in Vechtdal Centraal was verschenen. Jan Linthorst is de enige echte winnaar van deze woordzoeker.

Verder liet Von Martels zijn waardering blijken voor de activiteiten van Kunst om Dalfsen. Hij liet weten dat de gemeente geheel achter de plannen van de organisatie staat en hij wil de samenwerking tussen de verschillende organisaties, zoals St. Westermolen, St. Synagoge en de Historische Kring, bevorderen. Bovendien hoopt hij met de plannen voor de chigoreifabriek de samenwerking verder uit te bouwen.

Ook Wim Flapper, voorzitter van Kunst om Dalfsen, heeft een veelzeggende toespraak gehouden. Hierin sprak hij onder andere over de toekomst van de Synagoge. Het plan om deze samen met de Historische Kring te verwerven kon helaas niet doorgaan, waardoor de expositie- en werkruimte nu op korte termijn komt te vervallen. Kunst om Dalfsen is van plan om vanaf de meivakantie te gaan exposeren in de voormalige Synagoge. De bedoeling is om daar vijf keer per jaar, in de vakantieperioden, een expositie in te richten. Hierover is overeenstemming bereikt met het bestuur van de Synagoge. De werkgroep Galerie is momenteel bezig met de voorbereidingen.

Verder liet Wim Flapper zich uit over het programma van Kunst om Dalfsen voor komend jaar. De werkgroep Kunstweekend is alweer druk bezig met de voorbereidingen voor het kunst- en cultuurweekend in mei, Kunst te Kijk in het najaar en Kunst voor Kids.

Lees ook

Politie heeft winkeldief in Dalfsen na achtervolging te pakken

DALFSEN – In Dalfsen is een winkeldief dinsdagmiddag al snel in zijn kraag gevat. Bij …

Home / archiefcentraal / nieuwjaarsbijeenkomst kunst om dalfsen

nieuwjaarsbijeenkomst kunst om dalfsen

Kunst om Dalfsen houdt op woensdag 11 januari van 20.00 tot 22.00 uur haar nieuwjaarsbijeenkomst in het kunstpunt, in het voormalige oude postkantoor, in Dalfsen. “Gelegenheid om elkaar onder het genot van een hapje en een drankje het beste te wensen en na te praten over het voorbije jaar en vooral vooruit te kijken naar het nieuwe jaar. Tijdens deze bijeenkomst zal wethouder Von Martels van Dalfsen de winnaar bekend maken van de woordzoeker met Nieuwjaarswens. Er zijn veel inzendingen uit het Vechtdal ontvangen,” aldus voorzitter Wim Flapper.

Meer informatie via info@kunstomdalfsen.nl of www.kunstomdalfsen.nl

Lees ook

Politie heeft winkeldief in Dalfsen na achtervolging te pakken

DALFSEN – In Dalfsen is een winkeldief dinsdagmiddag al snel in zijn kraag gevat. Bij …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.