muzikaal uitje voor mantelzorgers

Mantelzorg is zorg die wordt verleend door familie en vrienden aan bijvoorbeeld hulpbehoevende ouderen, lichamelijk en/of psychisch zieken,gehandicapten of kinderen met een gedragsstoornis.

Op 16 februari wordt een ontspannende middag en avond voor deze helpers gehouden waarin tevens de mantelzorgwijzer wordt gepresenteerd. Het boekje dient als wegwijzer in het land van zorg en welzijn waar je mee te maken kan krijgen.

De bijeenkomsten worden verzorgd door Spelenderwijsch. Op muzikaal theatrale wijze belichten zij de verschillende facetten van het mantelzorger zijn. Mooie liedjes begeleid op piano of gitaar worden opgevolgd door leuke acts.

’s Middags: café-restaurant Harwig, Ommerweg 1, Den Ham. Ontvangst om 13.30 uur met een kopje koffie, begin 13.45 tot 16.00 uur. ’s Avonds is de bijeenkomst in het Parkgebouw, Oosterhofweg 49, Rijssen. Ontvangst om 20.00 uur, start 20.15 uur en einde ongeveer 22.30 uur.

Aanmelden is noodzakelijk vóór 9 februari bij de Vrijwillige Thuiszorg, telefonisch: 0548-638 830 of per mail: agrootobbink@vrijwilligethuiszorg.nl

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.