Home / archiefcentraal / moois aan de muur

moois aan de muur

Wil Zwart exposeert van 6 januari tot en met 31 januari in het gemeentehuis in Dalfsen onder de titel ‘Moois aan de muur: mensen – maskers – natuur’. In deze expositie is voornamelijk werk te zien met ecoline en gouache op papier. De werken zijn gemaakt tijdens de cursus ‘Moois aan de muur’, die werd gegeven door Jolande Gerner en Annet Kiesewetter uit Amsterdam. Bij veel werken is gebruik gemaakt van het schilderen met kartonnetjes, stokjes en sisaltouw, waardoor aparte effecten zijn bereikt. Naast ecoline en gouache is er oliekrijt en pastelkrijt gebruikt, evenals Oost-Indische inkt. Verder is er werk te zien met waterverf, acrylverf en olieverf.

De expositie is te bewonderen tijdens de openingstijden van het gemeentehuis: op maandag van 8.30 tot 19.00 uur en op dinsdag tot en met vrijdag van 8.30 tot 15.00 uur.

Lees ook

Jeugdige Ommenaar zet zich in voor gezonder Ommen

OMMEN – Onlangs nodigde Wethouder Ko Scheele met onder andere jeugd, onderwijs, cultuur en sport …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.