Home / archiefcentraal / mooie finale kpn marathon cup stokvisdennen

mooie finale kpn marathon cup stokvisdennen

s.

Voor een eerste jaar bij de landelijke dames heeft ze het uitstekend gedaan, wat ook blijkt uit een vierde plaats in het jongerenklassement. Sharon en Kimberly van den Berg uit Nieuwleusen hebben als ploeg bovendien de 13e plaats behaald in een veld van 28 ploegen. Elwin Hulsink uit Lemelerveld heeft tot nu toe ook een prima eerste seizoen bij de A-rijders gedraaid. Hij eindigde als 47e en zijn ploeg als 13e. René Ruitenberg uit Wezep eindigde als 56e in het eindklassement en als eerste met zijn ploeg.

Bij de B-rijders reed Erben Wennemars weer mee en behaalde een keurige 20e plaats. Hannes Schalkwijk uit Raalte werd 29e en door eerder een paar keer bij de eerse 15 te rijden, heel mooi 19e in het eindklassement. Zijn ploeg presteerde als geheel ook prima, door als 11e van de 40 deze serie wedstrijden af te sluiten.

Rutger ter Laak uit Heino behaalde een 48e plaats en eindigde in totaal tien plaatsen lager. Hij maakte geen deel uit van een ploeg. Arno Broekhuis uit Emst werd als ploeg 29e, Thies Frankema uit Velp en Alexander Enzerink uit Hengelo werden samen 37e.

De regiorijders reden zaterdag in Enschede de zevende wedstrijd van de acht voor de Leisure World marathoncup. Chantal van Marle uit Dalfsen maakte haar reputatie weer waar door tweede te worden en stelde daarmee de overwinning al zeker. Chantal Hendriks uit Lemele kan met een goede laatste wedstrijd bovendien nog van haar vierde een derde plaats maken. Tim Jansen uit Rheden reed ook weer een uitstekende wedstrijd en eindigde als vijfde. Bij de A-pupillen werd Anke Breunis uit Oudleusen fraai tweede en Bram van den Broek uit Raalte vierde. Nu vertrekken de marathonrijders naar de Weissensee, waar van 24 januari tot en met 4 februari allerlei toertochten en wedstrijden worden gereden.

Lees ook

Dirk Beldman vertrekt als hoofdtrainer van VV Lettele

LETTELE – Dirk Beldman, trainer van het eerste elftal van VV Lettele, heeft aangegeven aan …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.