middeleeuws ommen terug in hedendaagse tijd

Middeleeuws Ommen is weer terug in de hedendaagse tijd, na drie jaar te hebben gezworven in de Middeleeuwen. De organisatie is verantwoordelijk voor het jaarlijkse evenement ‘Middeleeuws Ommen’ op Landgoed het Laer. Dit evenement vond drie jaar lang elk derde weekend van augustus plaats.

Middeleeuws Ommen kan terugkijken op drie prettige jaren. De organisatie heeft in deze tijd veel nieuwe contacten opgedaan met mensen die leven zoals gebruikelijk was in de Middeleeuwen. Ook zijn er veel contacten gelegd met plaatselijke ondernemers en vrijwilligers.

Landgoed Het Laer is een pracht van een locatie, waar de mensen tijdens de Middeleeuwen altijd gastvrij zijn ontvangen. Uitermate geschikt voor het Middeleeuwse evenement dus.

Het evenement is in drie jaar tijd gegroeid in kwaliteit en grootte en volgens Middeleeuws Ommen zitten ze nu aan de top. ,,Groter en uitgebreider leek ons geen optie, gezien de knusse en gezellige sfeer en de risicovolle investeringen. Dit zou op dezelfde voet doorgaan betekenen, waardoor sleur en verzadiging dreigen te ontstaan. Wat nu blijft zijn de goede herinneringen en de prettige contacten die we mochten ervaren,” aldus de organisatie.

Dankzij de medewerking van vele sponsoren, deelnemers, media en vrijwilligers heeft het evenement een mooi gestalte gekregen.

Wellicht laat Middeleeuws Ommen in de toekomst nog van zich horen, maar dan in een ander jasje gestoken. Het bestuur bedankt alle betrokkenen en stuurt een Middeleeuwse groet!

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.