martin jansen verdient prijs

Martin Jansen heeft als basisspeler van het eerste van S.V. Nieuwleusen heel wat wedstrijden op zijn naam staan… Maar liefst 250 keer heeft hij met de ploeg een competitiewedstrijd gespeeld. Zaterdag 21 januari werd hij in het zonnetje gezet, vlak voor de thuiswedstrijd tegen Sparta Enschede. Hij mocht een beeldje en bloemetje in ontvangst nemen voor deze 250ste competitiewedstrijd.

Sinds het seizoen 1998 -1999 maakt Martin deel uit van de A-selectie van S.V. Nieuwleusen. Op 2 mei 1999 scoorde hij zijn eerste competitiedoelpunt tijdens een wedstrijd tegen Gramsbergen. In totaal heeft hij dertien seizoenen gevoetbald bij het eerste, waarin hij 22 maal scoorde.

Martin Jansen vormt samen met Rob Muller het hart van de defensie van S.V. Nieuwleusen. Samen met doelman Jori Koerhuis vormen zij een ijzersterk centrum.

Binnen de huidige hoofdmacht is Martin Jansen de derde speler die deze mijlpaal behaalt. Christian Roo en Jori Koerhuis gingen hem voor.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.