Home / archiefcentraal / marit kappert winnares kleurwedstrijd pinkeltje

marit kappert winnares kleurwedstrijd pinkeltje

De 4-jarige Marit Kappert is de jonge winnares van de kleurwedstrijd van kinderopvang Pinkeltje. Tijdens de sfeervolle kerstmarkten in Balkbrug en Nieuwleusen stond de kinderopvang op de markt met een kraam voor kindervermaak. De medewerkers deelden nieuwe folders, kleurplaten en ballonnen uit met het logo van Pinkeltje. De folders zijn pas ontworpen en geven een duidelijk beeld van de groene kinderopvang.

Aangezien de kleurplaten onderdeel waren van een kleurwedstrijd, heeft kinderopvang Pinkeltje een groot aantal kleurplaten terug gekregen. Volgens Wilma Strik, eigenaresse van de opvang, was het dan ook erg lastig om een winnaar te kiezen. Uiteindelijk werd Marit Kappert de terechte winnaar, zij mocht een mooi knutselpakket in ontvangst nemen.

Lees ook

Boek van de Week: Het Rosie resultaat

OMMEN – Het boek van de week van Bibliotheek Ommen is ‘Het Rosie resultaat’ van …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.