Home / archiefcentraal / marienberg niet echt voorwaarts

marienberg niet echt voorwaarts

Neuh, echt veel aanknopingspunten waren er niet te noteren na de vrij kansloze oefennederlaag tegen onze gasten uit Westerhaar. Voorwaarts maakte in de eerste helft al korte metten met het slappe verweer van de thuisploeg op haar eigen fonkelnieuwe kunstgrasveld.

Door Alfred Dorgerlo

Persoonlijke fouten leidde de drie goals van Voorwaarts in die net als Mariënberg uitkomt in de 3e klasse, echter meer de Twentse kant op.

Na rust kregen de ‘Voorwaartsen’ van Mariënberg wel enkele kansen om iets aan de achterstand te doen maar stond enkele malen doelman Dinand Stuifzand op de goede plek.

Nog veel werk aan de winkel voor de technische staf van de roodzwarten. De 3-0 nederlaag gaf aan dat de broodnodige vorm om in de tweede helft van de competitie enige rol van betekenis te spelen nog zeer ver weg is.

Als klein excuus mag worden opgevoerd dat de selectie van Haverkort wegens vakantievierende spelers nog niet compleet is. Maar ook als de ontbrekende (basis) spelers worden ingepast moet het niveau zeer snel opgekrikt worden anders zal het 1e elftal kanonnenvoer worden voor menig pittige discussie in de 3e helft.

Lees ook

Voetbal regio Dalfsen

DALFSEN – Het is voor alle clubs even afwachten hoe het programma er voor de …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.