lichtjesavond indrukwekkende bijeenkomst

De Lichtjesavond op de begraafplaats van Lemelerveld is een indrukwekkende bijeenkost geweest, meldt organisator Hendrie Arnold. Het weer was slecht, de belangstelling toch groot. Vanonder de paraplu luisterde men naar muziek en zang van Voices, afgewisseld met het noemen van de namen van dierbare overledenen.

De dominees Benard en Postma noemden de namen, en lazen gedichten voor. Aanwezigen konden een lichtje in het hart plaatsen tijdens het opnoemen van de namen. Na afloop kon iedereen een lichtje plaatsen bij de graven, de urnenmuur en een gedenkplek.

Door de stevige regenbuien was het moeilijk de fakkels en lichtpotten brandend te houden, maar gezien de reacties was het een sfeervolle, gedenkwaardige avond, waar volgend jaar een vervolg aan gegeven wordt.

Meer foto's

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.