Home / archiefcentraal / lezing over kilimanjaro in tanzania

lezing over kilimanjaro in tanzania

Berggids Peter Schoorstra komt op donderdag 26 januari naar de bibliotheek in Dalfsen om te vertellen over het ontstaan en de geschiedenis van de Kilimanjaro in Tanzania in Afrika. De avond is interessant voor mensen met plannen voor een dergelijke vakantie, maar ook voor mensen die meer willen weten over dit onderwerp.

De avond start om 20.00 uur en duurt tot 22.00 uur. De toegang is vijf euro in de voorverkoop voor bibliotheekleden en zes euro voor niet-leden en aan de kassa. Kaartjes zijn verkrijgbaar in de bibliotheken in Dalfsen en Nieuwleusen.

Lees ook

Vechttoneel komt met plattelandsstuk

OMMEN – De leden van het Vechttoneel zijn al weer druk aan het oefenen voor …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.