Home / archiefcentraal / lampionnenoptocht voor beatrix

lampionnenoptocht voor beatrix

Natuurlijk mag je ook je vader, moeder, opa of oma meebrengen. Meedoen kost niets.

Het verzamelpunt is dit jaar de speelplaats aan de Bosmansweg, waar de optocht om 19.00 uur zal beginnen. Hier kun je, vanaf 18.35 uur, je lampion ophalen. Muziekvereniging Crescendo zorgt voor muziek. De route: Vechtland, Bosmansweg, Zwartewaterland, Venneland, Vechtland, Wiedenland, Vechtland, Dinkelland, IJsselland, Bosmansweg, Kolkland, IJsselland, Reestland, Vechtland, Sprengenland, IJsselland en tot slot de Bosmansweg.

Het zou mooi zijn om wat verlichting te zien langs de route, denk bijvoorbeeld aan waxinelichtjes of vuurkorven. Het kan zijn dat de optocht door slechte weersomstandigheden niet door kan gaan. Kijk daarom voor het laatste nieuws op www.oranjevereniging-nieuwleusen.nl

Lees ook

Vechttoneel komt met plattelandsstuk

OMMEN – De leden van het Vechttoneel zijn al weer druk aan het oefenen voor …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.