kunstwerken in overvloed

Kunstwerken in overvloed in de Olmen te Nieuwleusen. Sinds eind vorig jaar worden hier exposities gehouden met kunstwerken van kunstenaars uit onze omgeving. De gang en soosruimte van het gebouw van Landstede Welzijn Ouderen zijn ook nu weer voorzien van tal van kunstwerken.

Vanaf woensdag 1 februari zijn er werken te bewonderen van de schildersgroep Nieuwleusen, onder leiding van docent Dick Bellaard. De enthousiaste schildersgroep maakt werken in allerlei soorten en maten. Terwijl de één werkt met acrylverf, gebruikt de ander potlood en weer een ander schildert met aquarelverf. Een gevarieerd aanbod dus.

Eveneens heeft Henk Helmantel, een kunstenaar uit Groningen, enkele reproducties ter beschikking gesteld. Ook deze worden in de Olmen opgehangen.

Alle kunstliefhebbers en belangstellenden kunnen in de Olmen terecht op dinsdag- en donderdagochtend. De schildersgroep is op vrijdagochtend actief. De expositie duurt tot eind april 2012.

De Olmen bevindt zich aan de Oosterveen 21 in Nieuwleusen.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.