Home / archiefcentraal / kleine kornuiten afhaalpunt vers fruit en groente

kleine kornuiten afhaalpunt vers fruit en groente

Ouders van agrarische kinderopvang De Kleine Kornuiten kunnen sinds begin december 2011 gebruik maken van de service om een groenten en/of fruitpakket af te nemen van Landjuweel de Hoeven. Iedere week brengt Landjuweel de Hoeven de tassen vol met verse biologische geteelde groenten en fruit bij de Kleine Kornuiten. Het is een zeer gevarieerd pakket met seizoensgroenten zoveel mogelijk van eigen teelt of van collega telers uit de regio.

Inmiddels maakt een aantal ouders gebruik van deze service en geven aan tevreden te zijn.“Zeer gevarieerd en voorzien van recepten maakt de bereiding ervan eenvoudig,” is een veelgehoorde reactie. Deze service sluit aan bij de groene visie die agrarische kinderopvang de Kleine Kornuiten nastreeft. Ook andere belangstellende kunnen gebruik maken van deze service en zich aanmelden bij Landjuweel de Hoeven.Biologische geteelde groente zonder kunstmest en/of chemische bestrijdingsmiddelen, vers van het land, is een eerlijk product met een heerlijks smaak en beter voor mens en milieu.

Voor meer informatie: Agrarische kinderopvang De Kleine Kornuiten, Hofmanssteeg 7 in Dalfsen, 0529-432910/06-521 86 897 of info@dekleinekornuiten.nl of www.dekleinekornuiten.nl.

Lees ook

Politie heeft winkeldief in Dalfsen na achtervolging te pakken

DALFSEN – In Dalfsen is een winkeldief dinsdagmiddag al snel in zijn kraag gevat. Bij …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.