kevin valk overeenkomst ten kate en serco

et contract ondertekend door Henk Brouwer, Frits Groenenberg, Kevin Valk en Gerrit Ten Kate. Het team zal uitkomen in de Dutch Superbike.

Gerrit Ten Kate: “We hebben in de afgelopen jaren een goede relatie opgebouwd met Serco Racing en het Willems Racingteam. We hebben veel vertrouwen in het nieuwe team en de coureur. Met onze technische support en kennis kan Kevin alleen nog maar verder groeien.”

Kevin Valk: “Ik wilde in 2012 heel graag de stap naar de Dutch Superbikes maken. Na een goed gesprek met Frits Groenenberg en Jan Willems werd er gelijk geschakeld en snel kwamen we uit op het Serco-Willems Racingteam, een fantastische samensmelting van Serco Racing en het Willems Automobielen Racingteam. Na zo’n goed 2011 met een Ten Kate Honda had ik maar één wens: in 2012 weer op een Ten Kate machine kunnen racen. Dit is nu gelukt en we gaan er samen vol tegen aan! Ik heb er zin in!”

Frits Groenenberg, voorzitter Willems Racing:“Ik ben zeer positief gestemd over de samenwerking met Ten Kate Racing en Serco Racing. We willen Kevin graag naar een hoger niveau brengen en ik zie deze verbintenis dan ook als een flinke stap voorwaarts”. Teamcaptain Henk Brouwer: “In de afgelopen seizoenen heeft de inbreng van Ten Kate Racing bij ons zijn diensten bewezen. Door de samenwerking met Willems Racing en Kevin en is deze combinatie alleen maar sterker geworden. Ik zie het seizoen 2012 dan ook met veel vertrouwen tegemoet.”

Op 27 februari zal Kevin voor het eerst kennis maken op het asfalt met zijn nieuwe CBR 1000RR, waarbij de coureur met de KNMV-selectie onder leiding van Barry Veneman zal gaan testen in Spanje.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.