kennis maken met de ipad

Snel aan de slag met de nog onbekend iPad? Landstede Welzijn organiseert een cursus iPad voor 50-plussers. Op vrijdag 10, 17 en 24 februari is er in het Kulturhus in Lemelerveld een cursus van 9.30 tot 11.30 uur. In deze cursus maak je stap voor stap en in eigen tempo kennis met de belangrijkste functies en opties van de iPad. De cursus is geschikt voor een iPad 1 en 2 en er wordt gratis gewerkt met WIFI.

De iPad is ideaal voor allerlei toepassingen, zoals surfen op het internet, e-mailen, notities maken of een agenda bijhouden. Het downloaden van foto’s, video’s, muziek en applicaties (programma’s) komt ook aan bod tijdens de cursus.

De kosten bedragen 45 euro per persoon, inclusief koffie of thee. Deelnemers dienen zelf een iPad mee te nemen. Voor opgave of meer informatie kun je mailen naar akroes@landstede.nl of gerda@heinkoenjer.nl of bellen naar 0572-372391.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.