jumbo opent deuren in ommen

De inwoners van Ommen kunnen vanaf woensdag 25 januari boodschappen doen bij een Jumbo winkel. Het betreft de voormalige Super de Boer winkel aan de Markt 22-24 in Ommen die op deze dag feestelijk zal openen.

Vanaf 9.00 uur heten directeur Marketing & Formule Colette Cloosterman-van Eerd en filiaalmanager Harrold Klaver samen met het team de klanten hartelijk welkom in de nieuwe winkel. Ter gelegenheid van deze feestelijke opening ontvangen de eerste driehonderd klanten een gratis bos bloemen. Ook krijgen klanten die voor meer dan 25 euro boodschappen doen een gratis ambachtelijk appeltaartje mee. Deze actie duurt tot en met zaterdag 28 januari.

De medewerkers van de nieuwe winkel krijgen een training in de Zeven Dagelijkse Zekerheden. Dit zijn de beloftes waarmee de supermarktketen de unieke formule van de laagste prijs, het grootste assortiment en de beste service garandeert.

Colette Cloosterman-van Eerd is bijzonder blij met de nieuwe Jumbo winkel in Ommen. “De winkel biedt een geweldige kans om nog meer mensen kennis te laten maken met onze formule. We hebben er alle vertrouwen in dat de klanten van deze nieuwe winkel zullen merken hoe fijn het is om boodschappen te doen bij Jumbo.”

Ook Harrold Klaver kijkt uit naar de opening van de winkel: “We zijn erg trots dat we deze winkel als een Jumbo supermarkt heropenen. We gaan onze klanten verrassen. Niet alleen met onze service, maar eveneens met het ruime assortiment waar Jumbo om bekend staat. En dat allemaal voor de laagste prijs. De medewerkers hebben er veel zin in!”

Het team van winkelmedewerkers staat de komende tijd klaar om klanten duidelijk te maken waarin Jumbo zich onderscheidt. Harrold Klaver geeft aan dat dit gebeurt op basis van de Zeven Dagelijkse Zekerheden. “Zo zorgen wij voor een snelle doorstroming bij de kassa. Als we dat niet waarmaken, krijgt de vierde wachtende in de rij de boodschappen gratis mee naar huis. Bovendien garandeert Jumbo op al haar producten de laagste prijs. Vindt de klant bij een andere supermarkt in Ommen hetzelfde product voor een lagere prijs, dan krijgt hij of zij het artikel gratis. En natuurlijk passen we daarna de prijs aan, want Jumbo wil de allergoedkoopste in het eigen marktgebied zijn.”

De Jumbo winkel in Ommen heeft een verkoopvloeroppervlakte van circa 1.700 m2. Paradepaardje van de winkel is de slagerij. Harrold Klaver licht toe: “De speciaal opgeleide vakslager bereidt dagelijks vers het vlees. Klanten kunnen bij hem terecht voor vragen of bewaar- en bereidingstips van het vlees. En op al onze vleesproducten zit de unieke malsgarantie. Dus mocht een klant onverhoopt niet tevreden zijn, dan bieden wij graag een alternatief.”

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.