Home / archiefcentraal / jaarlijkse nieuwjaarsvisite landstede welzijn

jaarlijkse nieuwjaarsvisite landstede welzijn

Tijdens deze visite zal Lou van der Aa een boeiende presentatie geven over het Tinnen Figuren Museum. De visite begint om 14:00 uur en eindigt rond 16:00 uur. U zult daar worden ontvangen door het team van Landstede Welzijn. De toegang is gratis en bij aankomst wordt u een lekker kopje koffie/thee aangeboden. In de pauze krijgt u ook nog een drankje aangeboden. Tot ziens bij de Nieuwjaarsvisite in De Kern.”

Lees ook

Vechttoneel komt met plattelandsstuk

OMMEN – De leden van het Vechttoneel zijn al weer druk aan het oefenen voor …

Home / archiefcentraal / jaarlijkse nieuwjaarsvisite landstede welzijn

jaarlijkse nieuwjaarsvisite landstede welzijn

Het nieuwe jaar is weer van start gegaan en daarom organiseert Landstede Welzijn Ommen een nieuwjaarsvisite voor alle 60-plussers. De gezellige middag zal plaatsvinden op dinsdag 10 januari 2012 in De Kern aan Bouwstraat 21 in Ommen, vanaf 14.00 uur tot ± 16:00 uur. Dhr. Lou van der Aa zal een boeiende presentatie geven over het Tinnen Figuren Museum in Ommen. Bezoekers worden ontvangen door het team van Landstede Welzijn. De toegang is gratis en bij aankomst en in de pauze wordt er een lekker kopje koffie of thee aangeboden.

Lees ook

Vechttoneel komt met plattelandsstuk

OMMEN – De leden van het Vechttoneel zijn al weer druk aan het oefenen voor …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.