inventarisatie wensen hondenbezitters

Hondenbezitters kunnen donderdag 26 januari vanaf 19.30 uur in de Trefkoele in Dalfsen terecht om hun mening over het hondenbeleid in de gemeente Dalfsen te delen. Ze kunnen aangeven hoe het beleid verbeterd zou kunnen worden. De initiatiefnemers van de Brave Baasjes Club, Ria Mutter en Janke van Lenteren, hebben via mond tot mond reclame ongeveer honderd leden geworven. Nu is het woord aan die leden. De klachten over het hondenbeleid in de gemeente stromen binnen, maar zijn zo divers dat tijdens de bijeenkomst in de Trefkoele moet worden beslist welke maatregelen prioriteit moeten krijgen in de onderhandelingen met de gemeente. Daarnaast zal worden nagegaan hoe leden van Brave Baasjes ondersteund kunnen worden in hun streven Dalfsen hondsvriendelijker te maken.

De Brave Baasjes Club is opgericht om enerzijds het imago van hondenbezitters op te vijzelen en anderzijds rigoureuze maatregelen tegen overlast te versoepelen of in goede banen te leiden.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.