Home / archiefcentraal / inventarisatie wensen hondenbezitters

inventarisatie wensen hondenbezitters

Hondenbezitters kunnen donderdag 26 januari vanaf 19.30 uur in de Trefkoele in Dalfsen terecht om hun mening over het hondenbeleid in de gemeente Dalfsen te delen. Ze kunnen aangeven hoe het beleid verbeterd zou kunnen worden. De initiatiefnemers van de Brave Baasjes Club, Ria Mutter en Janke van Lenteren, hebben via mond tot mond reclame ongeveer honderd leden geworven. Nu is het woord aan die leden. De klachten over het hondenbeleid in de gemeente stromen binnen, maar zijn zo divers dat tijdens de bijeenkomst in de Trefkoele moet worden beslist welke maatregelen prioriteit moeten krijgen in de onderhandelingen met de gemeente. Daarnaast zal worden nagegaan hoe leden van Brave Baasjes ondersteund kunnen worden in hun streven Dalfsen hondsvriendelijker te maken.

De Brave Baasjes Club is opgericht om enerzijds het imago van hondenbezitters op te vijzelen en anderzijds rigoureuze maatregelen tegen overlast te versoepelen of in goede banen te leiden.

Lees ook

Politie heeft winkeldief in Dalfsen na achtervolging te pakken

DALFSEN – In Dalfsen is een winkeldief dinsdagmiddag al snel in zijn kraag gevat. Bij …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.