Home / archiefcentraal / in de aap gelogeerd door rond de regge

in de aap gelogeerd door rond de regge

p om 20.45 uur worden opgevoerd.

Het stuk speelt zich af in een klein pension aan de rand van de stad. Gasten en vrienden die hier verzeild raken, maken gekke en doldwaze dingen mee door een aap die steeds op de proppen komt en de hele boel op stelten zet. Hoe die aap hier is terecht gekomen en waarom hij nagenoeg de hele tent afbreekt, wordt in de loop der tijd wel duidelijk. Na afloop houdt de toneelclub een verloting met prijzen en is er muziek aanwezig. Leden en donateurs hebben gratis toegang. Niet leden, betalen 5,00 euro.

Lees ook

Vechttoneel komt met plattelandsstuk

OMMEN – De leden van het Vechttoneel zijn al weer druk aan het oefenen voor …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.