icej aid tournee met diet setz

Al dertig jaar lang werkt zij in Israël als hulpverlener namens de International Christian Embassy Jerusalem (ICEJ). Diet Setz-Bokma heeft een schat aan ervaringen met de wijze waarop christenen de mensen in Israël helpen. Velen leven er onder de armoedegrens, maar er zijn ook nog steeds veel slachtoffers van de Holocaust.

In februari komt Diet naar Nederland om te vertellen over de sociale hulpprojecten in Israël van de ICEJ. Met deze projecten bieden christenen over de hele wereld een helpende hand aan Israël, om zo de inwoners van het land te steunen en troost te bieden.

Dalfsen ontvangt Diet Setz-Bokma op 20 februari om 20.00 uur in de NG Kerk aan de Polhaarweg.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.