hoonhorst voor een dag niet duurzaam

Dit best bewaarde geheim van Hoonhorst zal tijdens het Prinsenspektakel in Zaal Kappers op bijzondere wijze onthuld worden, voor het oog van de eigen Hoonhakkers, maar ook voor de buurtverenigingen Piepenplassers en Sprokkelaars. Voor de 35ste keer geven de Hoonhakkers hiermee hun startschot voor het Carnavalsseizoen, dat dit jaar het thema ‘Don’t Worry, be Hippy’ draagt.

Tijdens het Prinsenspektakel zal, naast de bekendmaking van de Prins, ook een nieuwe jeugdprins of -prinses worden gekozen uit de aanmeldingen van groep 8. De afvalrace zal live voltrokken worden en de uitslag is voor iedereen tot op de allerlaatste seconde volledig onbekend.

Nieuwe prinsen betekent automatisch ook afscheid nemen van de oude. Na een succesvol jaar van heersen en regeren over Hakkersdonk zullen Prins Dennis de Eerste en Jeugdprins Leon de Eerste hun scepter met een gerust hart overdragen aan hun opvolgers. Zij kunnen terugkijken op een geslaagd carnavalsjaar waarin ‘Geklungel in de Jungle’ centraal stond.

Het Prinsenspektakel begint zondag 22 januari om 14.00 uur bij Residentie Zaal Kappers in Hoonhorst. De entree is gratis.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.