het regende persoonlijk records

Afgelopen zaterdag werkten de A en B pupillen van de Doorloper de kampioenschappen op de ijsbaan in Assen af. De omstandigheden waren bar, in regen en wind werden de wedstrijden verreden. Annika Kottier, Cem Bouwman, Daniël Ruys en Frank Bolks reden een 500 en een 100 meter.

.

Annika beet het spits af en reed op de 500 meter maar liefst 10 seconden van haar persoonlijk record af, Cem reed vervolgens 2 seconden van haar toch al scherpe PR af. Na de dames was het de beurt aan Daniël, hij verpletterde zijn beste tijd met niet minder dan 21 seconden, hij had vast zijn schaatsen goed geslepen. Frank was de laatste die zijn 500 meter moest rijden en ook hij reed 2 seconden onder zijn oude toptijd.

Na de 500 meter werd de 100 meter geschaatst. Annika en Daniël reden wederom een record, Cem en Frank bleven allebei slechts een paar 100e van hun PR verwijderd. Zaterdag 4 februari zijn de CDE en F pupillen aan de beurt voor hun baanwedstrijden.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.