Home / archiefcentraal / het leukste hardloop evenement van nederland

het leukste hardloop evenement van nederland

Bij de verkiezing ‘Het Leukste Hardloop Evenement van Nederland’ kan er gestemd worden op alle hardloop evenementen in Nederland, waaronder ook de Vrieling Hardenberg City Run. Iedereen kan een stem uitbrengen op de website www.hardloopevenementvanhetjaar.nl. Met het uitbrengen van een stem maak je direct kans op een reis naar de Marathon van Athene (inclusief deelname aan de marathon). De tweede prijs is een iPad2.

Bij het stemmen kun je ook cijfers geven voor de sfeer, het parcours, de organisatie en de prijs-kwaliteitverhouding. De evenementen zijn ingedeeld op basis van het aantal deelnemers, waardoor kleine evenementen net zoveel kans op een award maken als grote evenementen. Behalve de award voor het leukste hardloop evenement van Nederland, worden er ook awards uitgereikt voor de provincie Overijssel.

Er kan tot en met 22 april gestemd worden via bovengenoemde website. Voor iedere stem keren de organisatie en haar partners vijf cent uit aan een goed doel naar keuze. Deze keuze bestaat uit Het Rode Kruis, Kika en De Hartstichting.

De verkiezing wordt georganiseerd in samenwerking met onder meer Grote Steden Trimreizen, Wahoo, Ikren.nl, Vote Company, Het Rode Kruis, Kika en De Hartstichting.

Lees ook

ASC’62 heeft nieuwe hoofdtrainer

DALFSEN – Met ingang van het seizoen 2022-2023 heeft ASC’62 een nieuwe hoofdtrainer. Het bestuur …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.