Home / archiefcentraal / heb jij al vakantiekriebels

heb jij al vakantiekriebels

Busreizen zitten duidelijk in de lift. “Onze klantenkring groeit nog steeds. Wij hebben gewoon een uitstekende prijs-kwaliteit verhouding en een aanbod dat steeds verder wordt uitgebreid”, zegt Bert de Roo, directeur van Effe Weg. Van een stedentrip tot 3-weekse rondreizen. Je vindt ze in de nieuwe brochure voor 2012.

Zo is het reisaanbod uitgebreid met een unieke reis naar Dalmatië. Op deze reis verken je niet alleen de kust over land, maar ga je ook de Adriatische Zee op. Je brengt namelijk een week door op een autenthiek motorzeilschip, waarbij je diverse eilandjes en havensteden bezoekt.

Ook aan de Single reizen zijn een aantal nieuwe bestemmingen toegevoegd. Wat dacht je van een veelzijdige reis naar Barcelona. Met het heerlijke eten, de Catalaanse cultuur, de architectuur van Gaudi beleeft je een fantastische reis, met op de terugweg nog een bezoek aan Parijs.

Dit zijn slechts een paar voorbeelden uit het gevarieerde aanbod van Effe Weg. Begint het al te kriebelen en ben je nieuwsgierig geworden? Ga dan naar www.effeweg.nl of bel met 0529-469667 en vraag de uitgebreide gratis brochure 2012 aan. Ook de populaire fietsreizen zijn een aanrader. Effe Weg wenst je veel reisplezier.

Lees ook

Politie heeft winkeldief in Dalfsen na achtervolging te pakken

DALFSEN – In Dalfsen is een winkeldief dinsdagmiddag al snel in zijn kraag gevat. Bij …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.