handige harrys gezocht

Duo Tiz’nix, bestaande uit Herman Hutten en Henk de Lange, verzorgen gezellige avondjes voor ouderen in Oost-Nederland. Als vrijwilligers gaan ze met hun gitaren naar woonzorg-, verpleeg- en ouderencentra. Daar trakteren ze de bewoners op Nederlandstalige liedjes die veel oudere mensen kennen uit hun jeugd. Sinds kort werkt ook geluidstechnicus Herman Pierik mee om het geheel zo goed mogelijk te laten klinken.

Voor het vervoer van de instrumenten, apparatuur en drie mensen is een gewone auto niet meer toereikend. Tiz’nix was dan ook heel gelukkig toen ze de oude Roemeense jeep van het merk Aro aangeboden kregen. Op de website www.duotiznix.nl staat een aantal foto’s van deze stoere bak. De auto past precies bij het nostalgische repertoire van Tiz’nix en heeft genoeg ruimte voor alle spullen. De carrosserie is nog opmerkelijk gaaf en technisch gezien valt de auto niet tegen volgens het duo.

Maar… het is natuurlijk een oudje waar nog het één en ander aan moet worden opgeknapt. Daarom zoekt Tiz’nix handige, technisch onderlegde mensen die met deze klus willen helpen. Ze beschikken over een prima werkplaats met het nodige gereedschap. Medewerking wordt beloond, al hebben ze als vrijwilligersduo helaas maar een klein portemonneetje. Daarom hoop het duo vooral op sympathie voor het werk, dan komt het met die vergoeding wel goed volgens Tiz’nix.

Ben jij een handige Harry en lijkt het je leuk om van de oude brik iets moois te maken? Stuur dan een mailtje naar info@duotiznix.nl of bel met 06 5375 84 00.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.