groen onderwijs opent deuren

rmatie te geven over het onderwijs, de manier van lesgeven, de (internationale) stage mogelijkheden en de begeleiding. Ook zijn er verschillende demonstraties en presentaties.

De Open dag van het vmbo tussen 15.00 en 20.00 uur is speciaal bedoeld voor ouders en/of verzorgers van leerlingen uit de hoogste groepen van de basisschool en biedt de mogelijkheid om kennis te maken met de school. Uiteraard kunnen ook de kinderen meekomen; zij zullen tenslotte een opleiding gaan volgen bij De Groene Welle.

Ook wordt er een speciale bijeenkomst georganiseerd voor basisscholen, waarin docenten en directeuren kennis kunnen maken met het groene vmbo. Het vmbo-groen van De Groene Welle is voor elke leerling die wil leren binnen een groene context. Leren door te doen staat centraal en na de opleiding kan een leerling doorstromen naar alle sectoren in het mbo. Bovendien kan voor elke leerweg een diploma worden gehaald. Op dit moment volgen circa 450 leerlingen een groene vmbo-opleiding.

Op vrijdag 3 februari van 18.00 tot 21.30 uur en zaterdag 4 februari van 9.30 tot 13.00 uur kunnen geïnteresseerden kennismaken met de vele mbo-opleidingen. De Groene Welle leidt op voor vakmensen in de groene sector en biedt opleidingen aan zoals Dierenartsassistent, Plantenteelt, Hovenier en Paardenhouderij. Ook de Sportvisacademie Zwolle geeft acte de presente. De locatie in Hardenberg is tijdens deze dagen ook geopend.

Aan het mbo in Zwolle en Hardenberg volgen ruim 1200 studenten een opleiding. Vorig jaar werd De Groene Welle uitgeroepen tot een na beste groene mbo-instelling. Mbo-studenten van De Groene Welle waardeerden hun opleiding met een 7,1 en de school met een 7. Kijk voor meer informatie over de school en de Open dagen op www.groenewellle.nl

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.