Home / archiefcentraal / glas in lood bij atelier harmsma

glas in lood bij atelier harmsma

Aan de Kloosterdijk 29 in Mariënberg is tijd atelier Harmsma gevestigd, dat geleid wordt door Martin Harmsma en is ontstaan vanuit een uit de hand gelopen hobby. Na het volgen van diverse opleidingen op het gebied van glas-in-lood en Tiffany, was het op een logische stap voor Martin om zich er professioneel mee bezig te gaan houden.

Het atelier heeft zich gespecialiseerd in het ontwerpen en vervaardigen van glas-in-lood en Tiffany werkstukken. Verder worden HotPot sieraden onder het eigen merk La Digue gemaakt en verkocht. Het is de bedoeling dat in een later stadium ook brandschilderen tot de bezigheden gaat behoren. De klant kan bij Atelier Harmsma een eigen ontwerp laten maken of kiezen uit de ontwerpen die al voorhanden zijn. Nadat de keus gemaakt is, gaat Martin Harmsma aan het werk en na enkele weken kan het nieuwe kunstwerk opgehaald worden. Ook bij ontwerpen die al voorhanden zijn, heeft de klant de mogelijkheid zelf de kleuren en glassoorten te kiezen vanuit de aanwezige glasmonsters.

Op 1 februari aanstaande start het nieuwe cursusseizoen, waarvoor men zich kan inschrijven. Alle data zijn te vinden op de website: www.atelierharmsma.nl

Lees ook

Boek van de Week: Het Rosie resultaat

OMMEN – Het boek van de week van Bibliotheek Ommen is ‘Het Rosie resultaat’ van …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.