giga konijnenhol genomineerd

Het Giga Konijnenhol op Vrijetijdspark de Beerze Bulten in Beerze timmert nog steeds goed aan de weg… Het speelparadijs en theater is genomineerd! En wel voor de prestigieuze ToerNed Award 2011. ToerNed houdt jaarlijks de verkiezing van ‘Het Leukste Dagje Uit’. De prijswinnaar wordt bekend gemaakt op de Vakbeurs Het Leukste Dagje Uit op 1 februari in Gorinchem.

ToerNed is het grootste Nederlandse samenwerkingsverband van dagrecreatiebedrijven. De organisatie wil met de prijs de aandacht vestigen op de hoge kwaliteit, innovativiteit en het bijzondere aanbod van dagrecreatie in Nederland en omringende buurlanden. Het afgelopen jaar ging de prijs naar het Nederlands Instituut Beeld en Geluid te Hilversum. Gaat het dit jaar naar het Giga Konijnenhol? We zullen het zien!

Bert van der Stoep is voorzitter van ToerNed. Bert: “Beste dagattractiebedrijf van 2011 word je niet zomaar. Het bedrijf moet zich hier echt voor onderscheiden hebben. De geselecteerde bedrijven zijn mooie, unieke en innovatiebedrijven en zijn een aanwinst voor de sector.”

Eigenaar Gerrit-Jan Hagedoorn van Beerze Bulten reageert op de nominatie: “Bij de start van het Giga Konijnenhol was het concept uniek in Nederland en dat is het volgens ons nog steeds. Het zou super zijn als dat beloond wordt met deze prijs.”

Hoogtepunt in de geschiedenis van Beerze Bulten is de opening van het speelparadijs en theater Giga Konijnenhol in 1998. H.K.H. Prinses Margriet opende het paradijs. Tijdens de opening werd een musical opgevoerd over het ontstaan van de Beerze Bulten. Dit was zo’n succes dat het komend seizoen uitmondt in alweer de 14de musical in eigen beheer.

Dat het meeleeftheater van de Beerze Bulten populair is staat vast. Tijdens het seizoen zitten er iedere avond zo’n 1500 gasten bij het meeleeftheater. De donderdag is musicaldag. Buiten het seizoen om wordt het Giga Konijnenhol gebruikt voor dagrecreatie, schoolreisjes, kinderfeestjes, Sinterklaas- en Kerstfeesten.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.