Home / archiefcentraal / gelijkspel met blessure voor dommerdieck

gelijkspel met blessure voor dommerdieck

De eerste wedstrijd van het nieuwe jaar voor d’Ommerdieck 1 was op zaterdag 7 januari. Het eerste team moest uit spelen tegen NKC. De wedstrijd begon goed met een schot van Gerja Krul, maar NKC scoorde vervolgens ook. Robert Batterink schoot een afstandschot raak, dit bracht de stand op 2 – 1. Ook NKC scoorde weer. Martin Alteveer gooide een strafworp er in en ook Susan Mulder, die in het veld was gekomen voor Agnes Krul wist de korf te raken. Deze voorsprong wist d’Ommerdieck niet vast te houden tot de rust. NKC scoorde tweemaal. Vlak voor de rust wist Gerja Krul nog te scoren. De ruststand was daarmee 4 – 5, in het voordeel van d’Ommerdieck.

De tweede helft begon met een doelpunt van NKC, gevolgd door een schot van Carla Aalbers. NKC wist meteen te scoren nadat Gerja Krul geblesseerd raakte aan haar enkel. Agnes Krul kwam weer terug in het veld en wist meteen 2 keer te scoren, dit bracht de stand op 6 – 8. In de laatste minuten van de wedstrijd bleef het spannend. NKC had nog een keer gescoord, en ook in de laatste minuut scoorden zij. De eindstand van de wedstrijd was 8 – 8.

De geblesseerde Gerja is na de wedstrijd ter controle bij de huisartsenpost geweest, waar bleek dat haar enkelbanden niet was gescheurd.

Lees ook

Dirk Beldman vertrekt als hoofdtrainer van VV Lettele

LETTELE – Dirk Beldman, trainer van het eerste elftal van VV Lettele, heeft aangegeven aan …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.