Home / archiefcentraal / flynth houdt veehouderijbijeenkomsten

flynth houdt veehouderijbijeenkomsten

Hoe was het jaar 2011 en wat gaan de komende jaren brengen aan veranderingen en perspectieven? Afschaffing van melkquotering in 2015 komt dichterbij. Wat is de stand van zaken met landbouwvrijstelling? Inspringen op de actualiteit is van belang. Ben je benieuwd welke kansen er zijn en wat de veranderingen zijn op fiscaal gebied?

Je kunt terecht op 30 januari bij Congres/Partycentrum de Vijverhoeve nabij de Lichtmis in Zwolle of 8 februari bij Café/Restaurant Madrid in Dalfsen. Beide bijeenkomsten beginnen om 20.00 uur. Voor meer informatie of aanmelden neem je contact op met Flynth in Dalfsen, telefoon 0529-434040 of mail naar dalfsen@flynth.nl

Lees ook

Politie heeft winkeldief in Dalfsen na achtervolging te pakken

DALFSEN – In Dalfsen is een winkeldief dinsdagmiddag al snel in zijn kraag gevat. Bij …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.