floris meerveld weer trefzeker voor asc62

Nadat hij vorige week vier maal het net wist te vinden, liet Floris Meerveld tegen SVVN weer twee maal het net bollen. Vlak voor rust maakte hij de bevrijdende 0-1 en tien minuten voor tijd maakte hij zijn tweede. Matthijs van Gelder zorgde vlak daarna voor de 0-3 eindstand. ASC’62 klimt hier door na de middenmoot.

Nieuwleusen moest het tegen het sterke Sparta Enschede opnemen. Na een half uur kwamen die op 0-1, maar Tom Odink maakte in de slot minuut van de eerst helft de gelijkmaker. Na rust werd er niet meer gescoord, zodat Nieuwleusen een kostbaar punt overhield.

OZC speelde tegen Den Ham, dat de eerste wedstrijd met 5-0 had gewonnen. Volgens waarnemer Gerrit Makkinga was het niet best. ,, Het was bar en bar slecht, terwijl de scheidsrechter ook erg slecht floot. Gelukkig maakte Redmar Roelofs twintig minuten voor tijd de gelijkmaker, maar meer zat er niet in”. Door deze 1-1 blijft OZC in de gevarenzone zitten.

Lemele kon het tegen Zalk niet redden. De mannen van Hendri Zwinselman keken al snel tegen een 0-1 achterstand aan maar de doelman van Zalk stond de hele middag in de weg. ,,Die man mag wel een tien hebben. Maar we hadden wel met 8 of 9-1 moeten winnen”, aldus een supporter van Lemele.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.