fietsersbond blij met besluit gemeenteraad

.

De raadscommissie van de gemeenteraad heeft in de vergadering van donderdag 19 januari op voorstel van Rinie Schunselaar (VVD) besloten de ontwikkelingen met betrekking tot de herinrichting van de Stationsweg opnieuw op de agenda van de gemeenteraadscommissie te zetten. De bespreking zal plaatsvinden in de vergadering van 9 februari aanstaande.

Fietsersbond Ommen is zeer ingenomen met het besluit van de raadscommissie om nog eens goed te kijken naar de plannen van het college. En vertrouwt er op dat de plannen zullen worden aangepast zodat een veilige fietsverbinding tussen station en centrum van Ommen tot stand komt, met veilige en adequate oversteekmogelijkheden bij de spoorwegovergang en bij de Vechtbrug.

“Ondanks dat er haast is om met de werkzaamheden op korte termijn te beginnen, vertrouwen we er op dat het gemeentebestuur geen onherroepelijke beslissingen neemt voordat het voorstel is besproken en is aangepast.”, aldus John Hoogma van Fietsersbond Ommen.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.