Home / archiefcentraal / familie ter beek wint xbox 360

familie ter beek wint xbox 360

Deze zogenaamde MegaClicks kan iedereen winnen door zich gratis in te schrijven op de website en de kortingsbonnen in de winkels in Ommen te gebruiken.

Prijswinnaar Roos ter Beek was erg blij, maar haar drie kinderen Maud, Gijs en Sam waren haast nog blijer dan Roos zelf en wisten niet hoe snel ze de doos open moesten krijgen. De prijs werd uitgereikt door Harry Dunnewind (Vechtdal Centraal) en Michiel de Groot (een van de jongens van ClickaBrick).

Natuurlijk zijn de jongens van ClickaBrick apetrots dat de Xbox zo blij ontvangen is. RikJan de Groot: “Het is natuurlijk geweldig om te zien hoe blij je iemand kunt maken, maar dat er dan nog drie gelukkige kinderen bij horen maakt het echt fantastisch.” Edwin Boezelman ratelt maar door over het succes van hun formule: “Je biedt ondernemers een betaalbaar en zelf te beheren reclamemiddel, de klant vindt alle aanbiedingen uit Ommen handig bij elkaar op één website en kan vervolgens ook nog prijzen winnen!” En dat het werkt is inmiddels al wel bewezen, gezien de grote hoeveelheid aanbiedingen en gebruikers.

Wat de volgende MegaClick zal worden willen de jongens nog niet vertellen, maar dat hij weer spectaculair zal zijn weten ze al wel zeker.

Lees ook

Lifeline van Serious Request onthaald in Ommen

OMMEN – De dj’s van 3FM zijn maandag onthaald in Ommen. Ze trekken met hun …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.