erwin nyhoff naar finale voice of holland

Erwin Nyhoff is door naar de finale van the Voice of Holland. De Heetenaar gaat door ten koste van Niels. Nyhoff zong in de finale het nummer the rumour has it van zangeres Adele en kreeg wederom lovende kritieken van de juryleden.

Marco Borsato: “Je bent een beetje vreemde eend in de bijt. Maar is het erg mooi dat muzikanten als jij de stap hebben gemaakt naar the Voice. Dat is goed voor het programma. Ik begin te zien wat angela in jou ziet.”

Coach Angela Groothuizen: “Lieve rare snijboon. Je zal nooit een bruisende televisiepersoonlijkheid worden. Maar dat hoeft ook niet. Jij bent een geweldige zanger. Ik wil nog veel van je stem horen. Fenomenaal.”

Direct nadat bekend werd dat Erwin naar de finale van het RTL 4-programma gaat zong hij ‘Nights in white satin’, het nummer waar hij de finale mee gaat proberen te winnen.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.