erwin nyhoff heeft meer volgers nodig

Erwin Nyhoff roept in een e-mail aan al zijn vrienden en kennissen op om hem op Twitter te volgen en vriend van hem te worden op Hyves en Facebook. Hij vraagt in zijn mail om hem te retweeten, berichten door te sturen en mensen te motiveren om hem te volgen. “Ik heb nog een flinke inhaalslag te maken ten opzichte van de andere finalisten,” stelt hij in de mail.

Nyhoff drong afgelopen vrijdag door tot de finale van het RTL 4-programma The Voice Of Holland. Ook werd bekend welke single hij uitbrengt. Dat is Nights in White Satin, een cover van The Moody Blues. Het nummer is inmiddels verkrijgbaar in de iTunes-store. Klik hier voor een link naar het nummer. Het aantal downloads van het nummer telt mee voor de uitslag van de finale.

Daarnaast is Erwin Nyhoff te vinden op Twitter, Facebook, Hyves en MySpace.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.