erik niemeijer wint midwinterloop den ham

Het koningsnummer van de Hammer midwinterloop is gewonnen door Erik Niemeijer. De atleet uit Breda liep de 10 kilometer in 32 minuten en 37 seconden. Hiermee werd het bestaande parcoursrecord verpulverd en was hij bijna een minuut sneller dan Jan Scheenstra uit Zuidveen.

Bij de dames zette Arenda Abbink met 40.54 de winnende tijd neer. Ria Roosink finishte als tweede. Aje Niks won de 5 kilometer in 17.13 en Kimberly Kok was veruit de rapste dame in 18.58.

De jongeren liepen voor de grote races uit hun eigen ‘ren-je-rotjes run’. Bij de 500 meter zegevierden Luuk Stokvis en Britt Dankelman. Patty Verkooijen en Thijs Brink pakten de titel op de duizend meter. De 1.500 meter was een prooi voor Danny Koppelman en Sanne Averesch.

De organisatie, die in handen was van de Loopgroep de Zandstuve en de Activiteitencommissie van de vv Den Ham, kon ondanks de vochtige en zware terreinomstandigheden in het Eerder Achterbroek maar liefst 240 enthousiaste deelnemers inschrijven.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.